Volkswagen Golf 5 GTI – Black Series

volkswagen golf 5 gti amsoil

Volkswagen Golf 5 GTI este unul dintre modele de masini ideale pentru evenimente sportive. Motorizarea pe benzina, 2.0 TFSI, permite efectuarea unor modificari perfecte pentru diverse tipuri de curse auto.

Acest articol va descrie masina lui Cristi, unul dintre pilotii nostri care participa la curse de autoslalom pe circuite stradale. Dupa ce a condus mai multe modele de autoturisme cu care si-a testat abilitatile pe diferite circuite, el a ales un Volkswagen Golf 5 GTI pentru a participa la etapele din acest an.

Fiind o masina usor de intretinut, cu piese usor de achizitionat si o motorizare usor de modificat, acest model a fost prima varianta la care Cristi s-a gandit cand a dorit sa isi schimbe masina de circuit.

Primele modificari aduse automobilului au constat intr-o admisie si o evacuare custom pentru un plus de putere. Urmatorul pas a fost inlocuirea suspensiei originale cu o suspensie Eibach, adaugandu-se si un set de bari stabilizatoare sport pentru a rigidiza masina pe curbe.

Timoneria de la cutia de viteze a fost imbunatatita, avand in vedere nevoia de a schimba rapid vitezele. Pe partea de sistem de alimentare, supapa de retur a fost inlocuita, iar, pe de alta parte, turbocompresorul a primit un actuator Forge.

Pentru o racire perfecta, Cristi a ales un intercooler mai mare pe care l-a montat in locul celui original al masinii. Ulterior acestor modificari, Golf-ul a primit un nou software din partea celor de la Dop Motorsport.

In cazul in care doriti piese si accesorii auto pentru modificarea masinii dumneavoastra sau doriti un upgrade de software, puteti intra cu incredere pe site-ul WayParts. Va asteptam cu o solicitare de oferta.

Mai departe, puteti vizualiza si filmarea cu acest Volkswagen Golf 5 GTI pe circuit.

TOATE FOTOGRAFIILE AU FOST REALIZATE CU UN TELEFON SAMSUNG GALAXY NOTE 9.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns